Een goede cursus voor assertiviteit

Assertief zijn is belangrijk in onze maatschappij. Veel mensen verwachten iets van je en je moet je niet laten gebruiken. Als je niet durft te vertellen wat je echt denkt word je al snel gebruikt door mensen die dat wel kunnen. 

Je communicatie word beter en je kunt vertellen wat je echt voelt of denkt. Zodra jij bijvoorbeeld een klacht hebt of het ergens niet mee eens bent is het belangrijk dat jij kunt vertellen wat je denkt en voelt zodat jij er later profijt van zult hebben.

Bij assertiviteitstraining Den Haag en Assertiviteitstraining Rotterdam leer je om voor jezelf op te komen, je leert goed communiceren en daarmee kun je mensen vertellen wat jij vind en denkt zonder jezelf zorgen te maken. Je hoeft niet meer onzeker te zijn over je eigen mening en het is ontzettend goed om te kunnen zeggen wat je eigenlijk denkt.

Je moet je grenzen kunnen aangeven in deze maatschappij omdat je anders gebruikt word in meerdere situaties, ook moet je een mening leren geven. Het is fijn voor jezelf maar ook handig voor anderen als je dit op een goede manier kunt communiceren. Je kunt na deze training voor jezelf opkomen en dat is ontzettend knap en fijn. 

Comments are closed.