Een mooi vakantiepark in Limburg

Op zoek naar een leuk en gezellig vakantiepark in Limburg? Dan kun je terecht bij Recreatiepark de leistert>. Er is een ruime keuze tussen de verblivjen. Ga je graag back to basics of verblijf je liever wat luxer? Bij dit vakantiepark in Limburgmaak je de vakantie zoals jij het bedacht hebt. De faciliteiten zijn voor ieder wat wils. Er zijn veel activiteiten die ervoor zorgen dat jullie je geen dag vervelen. Ook niet met wat slechter weer dan gehoopt.

Tent of luxe lodge?

Kom je met de caravan of tent of pakken jullie liever gewoon je koffers uit in een van de luxe ingerichte bungalows? Alles is mogelijk en dan hebben we het nog niet eens gehad over de chalet of lodges op de verschillende plekken op het park. Bij dit vakantiepark in Limburg is het allemaal mogelijk.

Sportieve activiteiten

Voor iedere sportieveling is er wel een mogelijkheid op camping De Leistert. Van tennis en basketbal tot Jeu de Boules en bowling. Ook even een pijltje gooien is een mogelijkheden. Liever even de omgeving verkennen? Er bevinden zich verschillende natuurparken in de omgeving waar je heerlijk kan wandelen of fietsen. Zo proef je Limburg volop en kom je ’s avonds weer helemaal tot rust in jouw eigen tent of lodge met een leuk boek. Wil je nou meer weten? Bekijk dan de website en reserveer een plek.

Comments are closed.