Een zeecontainer huren bij WXL Shipping

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat uw vracht veilig van A naar B kan brengen? WXL Shipping heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van internationale zeevracht. Zelfs producten of machines die normaal gesproken niet in een zeecontainer passen kunnen worden verscheept dankzij de conventionele dek lading. Hierdoor zijn graafmachines, vrachtwagens, buizen en platen ook gewoon vervoerbaar!

Een zeecontainer huren

WXL Shipping verscheept niet alleen, maar kan u ook helpen met de huur van een zeecontainer. Deze zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Via de website van WXL Shipping kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Hierbij wordt u gevraagd zo specifiek mogelijk te zijn in uw maten, type lading, gewicht, laadhaven en plaats van bestemming, zodat de prijsopgave nauwkeurig berekend kan worden. Mocht u niet precies weten wat u nodig heeft voor uw vracht dan kunt u altijd even contact opnemen per mail of Skypen met een van de medewerkers. Zij zijn uiteindelijk toch de experts en kunnen u wellicht verder helpen. Dankzij de servicegerichte aanpak kunt u op elk moment om hulp vragen. Het huren van een zeecontainer was dus nog nooit zo eenvoudig.

Direct boeken

Wilt u meteen een zeecontainer huren? Dan kunt u er ook voor kiezen om nu al een boeking te plaatsen. Het enige wat u dan hoeft te doen is naar de website van WXL Shipping te gaan en te klikken op “boek nu online”.

Comments are closed.