Geschil oplossen? Volg de mediation opleiding!

Geweldloze communicatie kan de sleutel vormen in de oplossing van een probleem van tussen twee mensen of partijen. Door verschillende standpunten, visies en patronen kan er tussen twee partijen een probleem ontstaan, en dit is niet altijd gemakkelijk op te lossen. Een mediator kan een sleutelrol spelen. Door jezelf hierin te verdiepen en op te leiden leer je niet alleen veel over jezelf maar ook over de mensen om jou heen.

Volg een mediation opleiding!

Heb jij op je werkt vaak te maken met diverse standpunten die niet samen komen? Of in een privé situatie of bijvoorbeeld in de buurt? Verrijk jezelf en de wereld om jou heen met een mediation opleiding. Zo leer je om twee mensen met verschillende visies bij elkaar te laten komen, door je te verplaatsen in andermans situatie en begrip te creëren.

Verrijk jezelf en je werkomgeving

Op het werk kan een mediation opleiding een mooie aanvulling vormen. Ben je bijvoorbeeld werkzaam op de HR afdeling van een bedrijf, dan zal je zeker met geschillen te maken krijgen. Door mensen het zelfvertrouwen te geven om voor zichzelf op te komen, door mensen met elkaar te laten praten in plaats van over elkaar draag je iets bij van onschatbare waarde! Wil je meer weten over deze opleiding? Bezoek de website van Vine Coaching.

Comments are closed.