Heerlijk kamperen op Recreatiepark de Leistert

Bent u uzelf aan het oriënteren op internet waar u op vakantie kunt gaan in Nederland? Heeft u al gedacht aan de provincie Limburg? Limburg is Nederlands meest zuidelijke provincie die veel moois te bieden heeft. Zo kunt u hier een dagje naar Maastricht, naar het hoogste punt van het land, naar mooie natuurgebieden, naar Toverland of GaiaZoo, naar Designer Outlet in Roermond of een dagje naar onze buurlanden België en Duitsland. Een mooie kindvriendelijke camping in Limburg is Recreatiepark de Leistert. Dit park heeft van de ANWB vijf sterren gekregen en de titel ‘Best Camping’. Dus voor uw herfstvakantie in eigen land gaat u gewoon naar Recreatiepark de Leistert! 

U verveelt zich geen moment!

Op het park verveelt u zich geen moment. Het vrolijke recreatieteam op dit park verzorgt zowel bij goed als minder goed weer allerlei leuke activiteiten! Ook heeft u op dit park een overdekt en warme Plaza. Dit is ook wel het bruisende hart van het park. Is het in de herfstvakantie nog lekker weer? Dan kunnen de kids lekker gaan spelen in de buitenspeeltuin.

 

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden

Wilt u de overnachtingsmogelijkheden bekijken? Ga dan naar de website van Recreatiepark de Leistert. Wees er snel bij want vol = vol!

Comments are closed.