Kunststof looprollen

Bent u op zoek naar nieuwe looprollen die lang mee kunnen? Neem dan eens een kijkje bij looprollen van kunststof. U kunt hier namelijk een tijd mee vooruit en daarmee wordt het werk productiever. Benieuwd hoe dit kan? U leest het in dit blog.

Waarom looprollen kopen?

Waarom moet u kiezen voor een kunststof looprol? Er is een EPOXY-coating aangebracht op de looprollen, maar ze zijn ook energiebesparend door de soepelheid. Ook hebben ze er één met vet gevuld labyrint. De looprollen beschikken ook over een lagerhuis met high-performance gesloten lagers. Dit is direct water- en stofbestendig, wat erg handig is. De afmetingen zijn niet heel belangrijk om te weten, aangezien ze verkrijgbaar zijn in alle gewenste afmetingen en iedere gewenste kleur. Voor iedereen zijn ze dus verkrijgbaar. Ook wanneer uw gewenste kleur of afmeting niet in het assortiment zit, kan dit op aanvraag alsnog geregeld worden. Fijn toch?

Meer weten? Vraag de specialisten!

Een looprol of transportband koopt u natuurlijk niet dagelijks. Wat voor producten gaat u verplaatsen? Baseer daar uw keuze op. Het is wel belangrijk dat u dus even hulp inschakelt voordat u overgaat tot een aankoop? Kies bijvoorbeeld als leverancier ACB Transportbanden. Naast kunststof looprollen biedt ACB aandrijftrommels, keertrommels en ondersteuningsrollen. Neem snel een kijkje.

Comments are closed.