Laat een maquette printen bij KopieYou

Als u vaker maquettes heeft moeten bouwen weet u vast wel hoe lastig het kan zijn. Doordat het schaalmodel zo klein is, is het lastig om details goed tot hun recht te laten komen. Daarnaast moet je oppassen voor lijmresten en ervoor zorgen dat de boel niet in elkaar stort. Zou het niet fantastisch zijn als u uw ontwerp gewoon kunt laten printen? Bij Kopieyou kunt u uw maquette gewoon als 3D model laten printen. Zo weet u zeker dat de maquette een exacte weergave van uw ontwerp is.

Kleurgebruik van de 3D printers bij Kopieyou

Als u kiest voor KopieYou bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Deze experts maken namelijk gebruik van de ProJet x60 series full color 3D Printers. Deze Pro modellen kunnen maarliefst 90 procent van alle Adobe Photoshop kleuren printen. Verder zijn de afmetingen van de printer 254 bij 381, bij 203 millimeter. Die maquette kan dus zonder enig probleem voor u geprint worden.

Neem contact op met KopieYou

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met een van de medewerkers van KopieYou. Zij helpen u graag verder en vertellen u graag wat ze voor u kunnen betekenen. Wilt u direct naar de website van Kopieyou? Klik dan hier.

Comments are closed.