Onderhoud van parketvloeren

Een houten vloer schaf je niet zomaar aan. Iedereen weet dat een houten vloer jaren mee kan gaan. Maar dan is er wel goed onderhoud vereist. Hier helpt Vloercompleet graag een handje aan mee. Zij schuren uw mooie parketvloer, en lakken het daarna eventueel ook af. Vloercompleet doet aan parket schuren in Groningen en omgeving.

Mijn ervaring

Wij kochten zelf onze houten vloer 15 jaar geleden. Het was toen een dure aankoop, maar de kwaliteit van de vloer blijft behouden. Mede omdat wij goed zorgen voor het onderhoud. De vloer wordt eens in de drie jaar geschuurd en gelakt. Omdat we niet erg handig zijn laten we dit doen door Vloer Compleet. Zij handelen dit voor ons af.
De service is buitengewoon prettig en daarnaast werken ze snel en gestructureerd. Onze vloer was binnen een week weer als nieuw. Hier hoort natuurlijk ook wat tijd bij om de lak te laten drogen. Dit duurt ongeveer 2 dagen.

Ook je houten vloer schuren in Groningen? Laat VloerCompleet eens langs komen en het bekijken. Ze maken een offerte op maat en zo weet u precies waar u aan toe bent qua kosten. Benieuwd naar meer informatie? Bezoek dan eens de website van VloerCompleet en bekijk de mogelijkheden!

Comments are closed.