Op zoek naar een camping in eigen land?

Bent u op zoek naar een camping waar u zich prima kunt vermaken in eigen land? Dan raden we u aan om camping de Leistert te bezoeken. Deze camping is gelegen in het altijd gezellige Limburg en is bekroond met maar liefst 5 sterren. Daarbij is de camping uitgeroepen tot topcamping van ANWB. Kortom: als u hierheen gaat dan weet u zeker dat u zich prima zult vermaken.

Faciliteiten op de camping
Op camping de Leistert valt genoeg te beleven. Zo is er een subtropisch zwembad, een bowlingbaan, golfbaan, voetbalveld en visvijver. Tevens zijn er diverse tafeltennistafels, want wat is een camping nu zonder tafeltennistafels? Ook als u lekker niks wilt doen dan bent u bij deze camping aan het juiste adres, want u kunt hier helemaal tot rust komen. Mocht u liever de omgeving willen verkennen dan kunt u zich in de buurt ook prima vermaken. De camping ligt nabij diverse steden waar u kunt shoppen of terrassen. En daarbij kunnen wandel- en natuurliefhebbers ook hun hart ophalen want er zijn diverse natuurparken in de omgeving.

Op tijd boeken
Mocht u interesse hebben om uw vakantie door te brengen op camping de Leistert, dan raden we u aan om de website te bezoeken en een boeking te plaatsen. Boek wel op tijd want de plekken op de camping zijn erg gewild. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met de camping en u wordt verder geholpen.

Comments are closed.