Sociale werkplaats 2.0 is Packstore!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is hip! Het woord wordt regelmatig gebruikt door uiteenlopende figuren, maar wat ze er precies mee bedoelen? Dat blijkt soms lastig uit te leggen zijn. Een bedrijf als Packstore doet ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maar dan gewoon helder en duidelijk, hoe dat precies zit? Lees dan verder over Packstore.

Packstore doet het net even anders

Als ondernemer wil je natuurlijk winst maken, want uiteindelijk gaat het erom dat je bedrijf gezond is en je jezelf en je medewerkers kan uitbetalen. Maar Packstore houdt ook het belang van de maatschappij in de gaten. Zo krijgen bij Packstore mensen een kans die niet kunnen fungeren in de huidige maatschappij. Zij  komen bij Packstore aan de bak en hebben zo de mogelijkheid om zich te kunnen ontwikkelen. Een mooi initiatief toch?

Wat is mogelijk bij Packstore?

Packstore is een bedrijf wat producten in- en ompakt. Ook kunnen ze van halffabrikaten een mooi eindproduct maken. Heeft u uw product bij Packstore laten ompakken? Dan is het ook mogelijk om deze vervolgens daar op te slaan zodat ze klaar staan voor transport naar de klant. Ook logistiek  denkt Packstore dus met u mee. Benieuwd naar meer? Neemt contact op met deze sociale werkplaats Hengelo.

Comments are closed.