Tandartspraktijk de Clomp méér dan een tandarts!

Een bezoekje aan de tandarts is maar voor weinig mensen een plezierig uitstapje. Veel mensen hebben angst voor de tandarts. Daarom gaan veel  tandartspraktijken voor meer dan een goede behandeling. Vertrouwen wordt geschept door de angst voor de tandarts zo klein mogelijk te maken. Zo wordt er bijvoorbeeld met lachgas gewerkt om de cliënten meer te laten ontspannen. Ook zorgen tandartsen ervoor dat de cliënten zich ontspannen en welkom voelen door bijvoorbeeld tijdens de behandeling te vertellen over wat er gebeurt of juist niet. Een praktijk waar deze technieken ook worden toegepast is Tandartspraktijk de Clomp.

Een praktijk met ervaring

De Clomp voert diverse behandelingen uit. Behalve de standaard tandarts behandelingen kan je bij deze praktijk ook terecht voor bijvoorbeeld facings, implantanten maar ook beugels. Een bezoekje aan de orthodontist of andere chirurg wordt zo overbodig gemaakt. Ook voor esthetische tandheelkunde is deze praktijk geschikt. En natuurlijk zorgen ze voor ontspannen behandelingen waarbij de cliënt geen angst hoeft te hebben.

Hier kunt u ook terecht voor mondhygiene

Opzoek naar een mondhygienst Zeist? Ook hiervoor kunt u terecht bij de Clomp. Er zijn diverse mondhygienistes in dienst die u regelmatig kunnen voorzien van de juiste mondhygiene. Gemakkelijk, alles onder een dak en u kunt op een prettige manier de tandarts bezoeken.

Comments are closed.