Tongo Vertaalbureau voor alle belangrijke documenten

Op zoek naar een vertaalbureau wat al uw belangrijke documenten eenvoudig kan vertalen? Neem dan contact op met Tongo Vertaalbureau. Zij werken met professionele vertalers die ervoor zorgen dat uw tekst precies zo overkomt zoals is bedoeld, en ze werken snel waardoor u ook snel weer verder kan. Erg handig dus zo’n online vertaler

Hoe werkt Tongo Vertaalbureau?

Via de website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Zodra uw aanvraag akkoord is kunt u de documenten naar Tongo opsturen. Hierbij is het belangrijk dat u het orginieel zelf houdt en de kopie opstuurt. Vervolgens krijgt u binnen enkele dagen de vertaling terug. Hiermee kunt u dan weer verder.
Voorbeelden van documenten om te laten vertalen zijn medische gegevens, persoonlijke documenten of met een juridische achtergrond. Ook is het gebruikelijk om bijvoorbeeld uw website te laten vertalen.

Het vertalen van uw website

Als u met uw onderneming de grens over wil, dan kan een internationale website belangrijk zijn. Op deze website plaatst u alle informatie  om uw klanten te informeren. Als u graag wil dat deze informatie klopt en precies overkomt zoals bedoeld, dan is het een idee om de website te laten vertalen.

Meer weten over Tongo Vertaalbureau?

Neem een kijkje op de website en laat ook uw documenten vertalen door het online vertaalbureau.

Comments are closed.